INFO

21 år gamle INGEBORG fra Sarpsborg har tatt sin plass i rekken av norske stjerneskudd som er på vei inn i rampelyset med høy hastighet. Hun slapp sist høst «Ta meg tilbake» som høstet inn gode kritikker blant annet i VG. INGEBORG ble i fjor høst et «household name» for det norske publikum gjennom Stjernekamp på NRK1. Her posisjonerte hun seg raskt som en storfavoritt med sin hypnotiserende stemme, formidlingsevne og profesjonalitet. Superlativene har i etterkant strømmet på fra både inn og utland.

26/3 kom den etterlengtede oppfølgeren «Hjertebank» skrevet med Sondre Mjåland og produsenten Bodin. Låten ble til i en vinterisolert sjøbod i Lindesnes, gjort om til studio. Med lyden av skjærgård og måkeskrik var stemningen satt…
Låta tar deg med på en reise, fra å miste troen på seg selv til å ta tak i det vanskelige og komme på rett vei. Relaterbart til alle som har hatt krevende relasjoner som noen ganger får oss til å spore av. INGEBORG skriver på norsk og gir oss det nære og sårbare rett i solar plexus. INGEBORG får daglige spørsmål og meldinger fra Tiktok og Instagram-fans som ber om mer musikk. Nå innfrir hun!